Visa att du älska någon, genom att jävlas

4 Mar
Inte så snyggt kanske, men väldigt mycket kärlek!

Inte så snyggt kanske, men väldigt mycket kärlek!

Min bekantskapskrets är ganska o-grabbig på många vis. Men det är ändå svårt att visa att man älskar varandra. Jag och många av mina vänner med könet hängandes utanpå brukar jävlas med varandra som ett sätt att visa att vi gillar varandra. Det är i alla fall min tolkning. Här kommer några tips på hur man med enkla medel kan göra detta:

1.       Blocket.se

Blocket är en fantastisk hemsida där jag och många andra arbetslösa och socialt ovanliga personer kan tillbringa många timmar i månaden utan att ha nåt särskilt att vilja köpa eller sälja, utan mer för att slösurfa lite. Detta kan man utnyttja.

Lättast är annonser där folk säljer något roligt, till exempel en ”söt liten dvärg hamster”.

Jag fyllde i min kompis namn och telefonnummer och svarade ”jag köper gärna dvärgen, men hamstern kan du behålla, ring mig”. Givetvis ringer annonsören upp min bror som undrar va i helvette han menar. Konstruktivt? Sådär. Asroligt? Ja.

Om man vill vara riktigt elak kan man lägga ut en dyr bil på blocket till en lågt (men inte för lågt) pris. Om det nu är någon man vill hämnas på [LÄNK] så är det idé att skriva ”ring gärna dygnet runt, jag jobbar ändå natt” eller nåt sånt i annonsen.

2.       Köp fula kläder

På bilden ser ni två av mina närmsta. Den ena fyller år. Den andra tvingar på honom en ful dress. Helt underbart.

3.       Skensvensexa

Man får inte vara full på dagen. Man får inte sälja sexuella tjänster. Man får inte föra väsen på allmän plats. Man får inte gå omkring  med tjejkläder om man är kille. …så länge det inte är svensexa såklart. Då går allt ovanstående bra. Folk tittar och lägger huvudet på sned och tänker ”ja, vad kul de har på sin svensexa”.

Detta är sociala regler som är mycket lätta att ta sig runt. En seg torsdag åkte jag till myrorna och köpte fula kläder och sedan till systembolaget och köpte sprit. Sen hade vi skensvensexa för en kompis. Då är allt okej. För att slippa skämmas åkte vi till en liten ort utanför Jönköping för att genomföra detta. Oslagbar torsdagskväll och ingen jobbig bakfylla eller ångest över att man legat med strippan en vecka före bröllopet heller på bröllopsdagen heller.

4.      Fisa på varandra

Kan verka lite äckligt och omoget men …eh… ja det är det också. Trots det så fiser man ju nu som 24½ åring inte på nån man lärde känna förra veckan. Man fiser kanske inte ens i närheten av nån man träffat förra veckan. Men av någon anledning så kan i alla fall jag fisa på ett par poolare som jag känt länge.

Om detta känns lite magstarkt och över gränsen kan ni börja med att fisa inför varandra. Navid fes (utomhus) inför mig häromdagen när vi var på väg till hans tvättstuga. Det var manlig bondig det. Ojojoj.

5.       Ljug

Hitta på massa saker som inte är sant. Låt din vän få ångest. Låt det gå långt. Gärna lite för långt. Låt din vän sedan upptäcka att det är ett skämt. Se din vän sucka av lättnad, titta varandra i ögonen och njut av er vänskap. Ju godare vän desto längre kan du hålla på lögnen.

Nu när listan är klar så märker jag att jag troligtvis lever i en grabbig omgivning trots allt? Eller?

7 svar till “Visa att du älska någon, genom att jävlas”

 1. Carro 10 mars, 2009 den 08:26 #

  Hahaha, fan va grymt! Gillar det med skensvensexa. Tror jag ska fixa en skenmöhippa här i skövde snart=P
  Btw, såg ni oss overallsnissar i er fina stad i helgen? Lätt grym studentfest iaf=)

 2. Zacharias 16 mars, 2009 den 12:10 #

  Hejzan. Bra inlägg 🙂
  Jag gillar blocket grejjen, har inte testat det än men det är kul att jävlas.

  Fisa på kompisar är väldigt roligt. Jag hade en kompis på högstadiet som alltid gick fram några steg för att kompisarna bakom skulle få gå in i det härliga fismolnet tillsammans. Eller min favorit, att fisa någon på låret. Man smyger upp i någons knä o sen lägger man en härlig smatterfis. Väldigt obehagligt för den som bli utsatt men oj va kul.

  En annan bra grej om man gillar att jävlas. Ta folk i ansiktet(öppen handflata ska det vara), gärna med lite svettiga händer. Det kan vara likt så plågsamt som att bli slagen. Jag tog en kompis i ansiktet en gång han tvättade sig tre gånger innan han kunde släppa det. Det va kul.

 3. Zacharias 16 mars, 2009 den 12:15 #

  måste bara säga att det är härligt kul att ljuga också. Gärna om onödiga grejjer. Det är ett bra sätt att öva på att hålla masken. Det kan vara ganska bra kunna sen när det väl gäller.

 4. Zacharias 26 mars, 2009 den 02:32 #

  Hej!
  Du kan bajsa i någons toalett utan att spola!

  Eller jävlas med nördkompisar genom att använda deras kära ord lite fel. Jag har en kompis som älskar starwars och där har vi ju Dark wader och även den lilla gröna figuren.

  En annan favorit är att kalla datorn för datan i sällskap med datanördar. Det sätter alltid igång diskution. Eller att förväxla mb, gb, kb brukar också vara roligt. 🙂

  Byta ord. Jag säger exempelvis alltid slang till alla typer av sladdar.

  Nynna på låtar med lite fel melodi.

  Missförstå och höra fel.

  Dra dåliga skämt är kul också.

  Ljuga på andras bekostnad. Om man exempelvis blir bjuden på mat och de som bjuder frågar om det var gott och din vän som sitter intill säger ”Ja, det va jättegott” så kan man flika in snabbt o säga ”men till mig sa du ju att du tyckte det var äckligt, vad tycker du igentligen?”

  Det är sjävla principen, om någon frågar en vän en fråga fliker du snabbt in o säger att dom precis sagt tvärt om till dig o sen att man ev. ställer följdfrågan också ”vad tycker du igentligen”
  Ett väldigt enkelt och roligt sätt att dela ut trubbel o rött ansikte till någon 🙂 Går använda i alla möjliga situationer.

 5. David Eickhoff 15 april, 2009 den 11:13 #

  En sak jag brukar göra för att jävlas med hundar är att gå ut mitt i natten och kissa på lyktstolpar… fatta att man kan dränka den två meter i vätska så att nästa hund som går förbi blir jävligt ägd

  • Mike 10 juni, 2009 den 10:23 #

   What? 😛

   • David Eickhoff 10 juli, 2010 den 07:02 #

    Ne, skoja bara. Jag har aldrig gjort det. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: