Gå baklänges

27 Jul

matslouise_12671877

Ibland går man till affären. Sen går man till sin kompis. Oftast går man till ett annat rum i sitt hus, tex köket. Det är inget konstigt med det. Benen sitter ju där dom sitter och oftast funkar dom bra. Men det kan ju vara kul att variera sig lite ibland så varför inte gå  baklänges som omväxling.

Om du gillar att lata dig och ta ett snack här och där, så varför inte gå baklänges till kylskåpet för något att dricka? Vad skulle kunna hända

Det är ännu roligare att göra detta på offentlig plats och allra bäst att göra det på stan. Om du går baklänges öppnas vyerna för en helt ny värld, världen att se allting bakifrån.

Fördelar; De flesta visste nog inte att man tränar vissa muskler när man går baklänges, du använder t.ex hamstrings istället för quadriceps koncentriskt (höftextension istället för -flexion) och knäextensorerna istället för triceps surae o.s.v. Dessutom är det gött och går nästan av sig själv utan någon ansträngning alls. Man bara lutar sig lite bakåt och så blir man tvungen att gå. Avslappnande. Nästan som meditation. Man behöver inte bry sig om vart man går eller om det är grön gubbe eller något. Tillslut kanske man krockar med någon snäll person som man kan bli kompis med. Kanske till och med the love of your life med lite tur.

Det borde bli trendigt snart. Hoppas det i alla fall. För skulle det inte vara bra om folk bara kastade sig ut i världen lite oftare. På chans. Utan att se sig för så noga, då skulle det bli najs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: