Dag nr. 12 Flashmobben

7 Aug

1071564806_6563

Det har varit lite rörigt med inlägg senaste tiden.

Men här kommer ett om vad som hände i Fredags…

365 Jönköping har nämligen länge haft en flashmob inplanerad i sitt schema, och så i fredags så hände det äntligen. 15 svettiga människor sprang mot varandra och kastade förnöjt ett vimmel av tröjor mot varandra. Vi hade suttit på Youtube i en halvtimma, och letat efter passande saker att göra. Jag tror jag hann dricka ungefär 5 koppar kaffe innan Otto en av mina ferielever utbrast: ” Men vi byter tröja med varandra, det har ingen gjort innan” och så blev det. Vi skapade en ny flashmob, och byta tröja med varandra fick den heta. Jag har letat som bara den på Youtube men jag har faktiskt inte hittat någon/ några som har gjort något liknande. Jag tror faktiskt att Jönköping var först med just den flaskmobben. Såhär i efterhand känns det i alla fall som en väldigt bra ide.

Även om det var lite mer än 40 personer som hade anmält sig på Facebook och bara 15 stycken som dök upp var det ändå något av det roligaste jag har gjort. För alla sprudlade av lycka och var så glada att få göra något så barnsligt som att slita av sig tröjan mitt på ett torg, på samma torg som en tjej utklädd till hummer nu stod och stirrade på några galna killar och tjejer i full fart med att så fort som möjligt slita av sig på överkroppen och kasta plagget till första bästa.

För alla som inte var där. Det kommer hända igen, var så säkra på det. Vi  i 365 gruppen hade i alla fall tänkt att återuppleva kuddkriget på Juneporten för några år sedan. Får vi bara tummen upp så kör vi var så säkra på det!

Kolla in videon här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: