Gör saker på ett annorlunda sätt

10 Aug

Sphers LivetPAS 1layer copy

Efter flashmobben skulle vi gå och fika, och pengar var tvungna att tas ut.

Jag stod där med en bergsprängare i handen och en vän framför mig redo att börja ta ut pengar. En låt skramlade igång och så började han dansa till musiken. Först tänkte jag inte på det utan började dansa med honom, men sen slog det mig. Varför måste man göra saker på samma sätt hela tiden… ?

Yes, dels en jätte bra ide till bloggen, men också en sak att ha i åtanke. Måste man faktiskt göra saker på samma sätt hela tiden? NEJ!

Självklart ska man försöka göra saker på olika sätt för att aldrig tappa att det finns så mycket att göra, och så många olika sätt att göra dem på. Varför inte ta kundvagnen i affären och åka race  i gångarna. Risken är att du skadar dig lite och att du blir utskälld för dåligt uppförande. Men har du testat någon gång. Om inte hur kan du då säga: dålig ide, eller att det är tråkigt/dåligt? Vill du inte göra något så radikalt kan det räcka med att ta cykeln till jobbet istället för bilen. Jag cyklar själv ibland och förundras över hur mycket det är man inte tänker på när man åker bil. Alla ljud och alla bilder som går förlorade.

Jag uppmanar alla! Gör saker, på sätt, du aldrig brukar göra dem på!

Kolla in Moneydance här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: