Var med på en festival

14 Aug

510_06041655Fotostationsweden_Rock

365 hänger på Vätterfesten och gör en massa roliga saker. Idag ska vi bygga sandslott, spela tv spel i vårat tält och köra lådbilsrace av egenbyggda lådbilar.

Att vara med och skapa på en festival är en annorlunda och bra känsla. Man behöver nödvändigtvis inte vara med och arrangera utan bara känslan av att hänga på en festival är häftig nog. Ofta träffar man människor som man inte kanske skulle träffat annars. Utbudet när det kommer till att göra saker är också större än det brukar vara på andra ställen.

Igår sprang en av mina vänner fram till mig och en halvtimma innan deras spelning och drog med mig backstage. Han gav mig en konfettismällare och sa: Den här ska du skjuta av sista låten på vår spelning, ta med dig några vänner också. Jag hade ingen aning om när sista låten var eller vad vi skulle göra efter vi utfört det. Men jag samlade ihop tre vänner och vi sprang ut på scenen sista låten och avfyrade smällarna. Sedan dansade vi loss på scenen och hade skitroligt. Sådana saker är svåra att få tag på, på andra ställen än just en festival.

”Människor skapar lite av mycket” är en tanke jag brukar tänka när jag är på festival. Vätterfesten är en lite annorlunda festival när man ser till upplägget. Den är gratis och öppen för alla, vilket är helt underbart. Det gör också att det lockar mer folk och alla har möjlighet att vara där även om man inte har några pengar. Det kan vara kul att testa på en sådan festival någon gång också.

Så kom ner till Vätterstranden och bygg sandslott med oss, eller bara chilla i vårat tält…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: