Dag nr 16 – 21

17 Aug

Allting har rullat på fort med 365 och det känns helt overkligt att feriepraktiken är slut. Det har varit en förvånansvärt lång och en samtidigt så kort väg att gå. Tre veckor bara flög iväg. Det känns som om jag tillsammans med mina feriepraktikanter på något sätt lagt grunden för vad som kommer bli 365 i Jönköping.

I Torsdags började Vätterfesten och vi har haft fullt upp med att ordna och fixa under de tre dagar då den höll igång. Vissa stunder har vi haft lite otur med vädret men på något sätt hör det festival till. Det har ändå varit otroligt roligt att få vara med på en festival och se hur det går till i skapandet av en sådan.

Det bästa med feriepraktiken har ändå varit att se människor utvecklas. Jag förstår att det måste ha varit svårt när någon pekar på en och säger ” vad vill du göra?”. Det är just den stunden man har som svårast att komma på vad man vill. Men efter ett tag, efter att allting fått sjunka in fullständigt forsade idéer ut ur deras munnar. Sakta men började 365-praktiken få en grund…

Att få jobba med 365 och vara kreativ på arbetstid är något som är få förunnat. Även om jag har haft det stressigt så har jag njutit av varenda sekund som jag har sysslat med detta. I höst fortsätter 365 saker i Jönköping och om man känner sig sugen att vara med och göra saker så är det bara att höra av sig till oss.

Nu tar jag välförtjänt semester i några dagar och söker lyckan i Berlin och Prag. Maja kommer hålla ställningarna här på bloggen under ett tag framöver och är det något ni undrar så är det henne man ska vända sig till…

Nedan kommer lite bilder på vad som har hänt de senaste dagarna.

Never stop being creative…

VÄTTERFESTEN 13 – 15 Augusti 2009

I

Feriepraktikanten Bea ger tummen upp!

IMG_0673

Vårt tält var ståtligt

IMG_0713

Vi byggde sandslott...

IMG_0683

och pyntade träd

IMG_0695

Vi var med och skapade en modevisning, jag skötte musiken

Jag vill passa på att tacka Kultur Jönköpings kommun

Fritid Jönköping och

Stadens liv och innehåll/Stadsbyggnadsvisionen 2.0 som har gjort/ gör 365 Jönköping möjligt.

Också ett jättestort tack till Navid Modiri (projektets skapare) för all inspiration och alla möjligheter. Kolla in hemsidan:

365 saker

Peace out people. See you in a while…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: