Skriv ett brev

25 Sep

IMG_1644

Vem får ditt brev?

Möten är ofta tråkiga, men ibland kan de också komma med något bra. Igår hade jag ett roligt möte. Det kanske inte vara mer annorlunda än något annat. Men jag fann det faktiskt riktigt okej och vid ett tillfälle så nämndes det ” att det är inte så ofta man får brev längre, ofta är det bara räkningar”.  Sant tänkte jag.

Jag har fått fina brev några gånger i mitt liv, men då har vi också bestämt att vi skulle skicka brev till varandra. Det har inte hänt mer än någon enstaka gång att jag fått ett handskrivet brev jag inte förväntat mig. Så det är något jag önskar mig faktiskt. Vill ni skicka ett handskrivet brev till mig kan ni nå mig på:

Mikael Christensen, Eksjögatan 14, 554 54, Jönköping.

Men nu vill jag egentligen inte uppmana er att överskölja mig med brev utan jag tycker att ni ska börja skicka brev till varandra. Till någon ni känner, eller kanske till någon ni har hittat på eniro. Skriv något ni tror att en – för er – helt okänd människa skulle bli glad och uppskatta. 365 saker har också skapat ett brevrevolutionsprojekt.  Där ni kan få en helt egen brevvän.Kolla in det här: BrevRevolUtioNen

Tidsåtgång: Skriva ett brev tar en god halvtimma.

Material: Papper, penna, kuvert, frimärke (5 eller 6 kronor).

Nackdelar: Du kommer inte på något att skriva till en helt okänd människa, ta en vän först.Om du får skrivkramp ta en paus.

Fördelar: Du övar upp ditt skrivande, din handstil blir bättre och du gör någon jäkligt glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: