Skratta mer

10 Okt
IMG_0861

Svårt att få en bra bild när hon rör sig hela tiden, men det gör inget för hon är ju glad!

”Det är roligt att skratta! Skratt gör att vi mår bättre, orkar mer och lever längre. Skratt ger hopp och glädje. Skratt smittar hälsosamt och förenar människor. Det gör livet roligare, så lär dig skratta mer!”

När man söker på skratt är detta något av det första som man får upp. Man behöver inte säga mycket om just detta inlägget för det säger ganska mycket sig självt. Man mår bra av att skratta. Humor är den bit i livet som vi alla har som gemensam nämnare när det kommer till att hitta nya vänner, partners osv. Det finns många attribut som är väldigt individuella. En del tycker om axlar, en del om händer. En  del tycker om intellekt, en del om spontanitet. Men finns det någon som inte letar efter humor, när man letar efter människor man kan spendera tid med?

Det roliga är också att man kan skratta på så många olika sätt. Man kan göra det med sig själv, med andra, med någon man inte känner så väl eller med sin bästa vän. Många gånger krävs det inte mycket för att man ska brista ut i gapskratt och många gånger kommer man inte ens ihåg vad som startade det. Hur som helst vill jag påpeka att det är viktigt att skratta och att hitta just det som får en att skratta är inte alltid så lätt men det är nödvändigt för att må bra. Så skratta åt allt, så länge det får dig att må bra!

Tidsåtgång: Så mycket du kan varje dag, men vila dig lite ibland också.

Material: Ditt alldeles egna skratt!

Nackdelar: Du kanske inte delar andras humor, då vill det till att du hittar några som gör det eller så skrattar du själv och är nöjd med det.

Fördelar: Du bör läsa inledningen en gång till, den säger allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: