# 5 Var med och bygg en mänsklig pyramid

17 Okt

Sju saker du kan göra, som är otippade.

#5 Var med och bygg en mänsklig pyramid

Hur ofta får man vara med om att en mänsklig pyramid skapas? Det kan vara inte ofta…Men igår fick jag äntligen vara med om det i alla fall.

Under gårdsbandsfestivalens första dag lyckades vi med mycket saker men att bygga en pyramid var ändå den bästa. Att bygga en mänsklig pyramid är inte bara roligt, det är riktigt svårt och klurigt också. Man måste se till att man får en hållbar grund och sedan att ”rätt” personer hamnar överst så att det inte blir för mycket för de understa att bära.

Jag tycker vi lyckades bra för man tror inte att det är så svårt som det verkligen är, men idag hoppas jag att vi kommer kunna bygga en till som blir helt fullbordad. Så om ni vill bygga en mänsklig pyramid föreslår jag att ni tar er till Gårdsbandsfestivalen i folkets park Huskvarna.

————————————————————————————————————————————————————————————————–

Tidsåtgång: Det tar lite olika tid beroende på hur stor man ska bygga, våran tog ungefär 5 minuter (själva byggandet) och då var vi inte så planerade. Det tar ju även en stund att samla folk så räkna med en timma om ni ska göra det bra.

Material: Du behöver 21 stycken för en pyramid med sex i botten. Alltså en jäkla massa folk och några mjuka mattor att landa på.

Nackdelar: Man kan slå sig, men det är inget man tänker på när man väl bygger. Det är också väldigt sällan något skadar sig i pyramidbyggen.

Fördelar: Man blir klurigare, får mer muskler och tränar sig för framtida pyramidbyggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: