Leta efter nya saker

22 Okt

Leta efter nya saker

IMG_0330

När man tänker på hur mycket musik, konst, kända person etc. som man känner till tycker man nog själv att listan kan göras lång. Men i själva verket känner man bara till en bråkdel av allt som någonsin gjort.

Vissa dagar när jag har tröttnat på min musik tar jag mig några timmar och letar upp ny musik. Det finns många ställen man kan göra detta på. Är man inne på klubbmusik finns det många bra bloggar som lägger ut nya dj:s musik gratis, spotify har ganska mycket att komma med, likaså lastfm.

Nu kanske det inte är just musik som lockar utan film eller någon annan form av konst. Det kan inte alls är konst för den delen. Det spelar ingen roll vad man är ute efter, poängen är den samma. Spänningen i att leta efter nya saker och känna lyckan när man hittar något bra.

Det har inte varit många gånger som saker har kommit till mig utan ofta är det jag som har fått leta efter dem. Sen behöver det inte vara saker du tänker leta efter, istället kan det vara en plats, en ny vän eller vad det nu må vara. Du bestämmer.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Tidsåtgång: För mig brukar det ta några timmar att leta efter ny musik. Letar du efter exempelvis en plats kanske det tar en hel dag.

Material: Beror helt på…

Nackdelar: Det kan bli långtråkigt om man letar för mycket.

Fördelar: Man hittar nya saker, vidgar sina vyer, får mer att prata om….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: