Ät middag med någon du inte känner så väl

29 Dec

Har du någonsin bjudit ut någon du inte känner så väl på middag? Om du inte har gjort det är något att rekommendera. Det är också precis lika trevligt att bli bjuden på mat av någon du inte känner så väl. Man ska inte tacka nej till sådana saker, även om man kanske tänker att det känns lite läskigt. Att äta middag med någon man i stort sett bara har träffat några gånger – eller inte alls.

Men man lär sig så otroligt mycket genom att göra sådana saker. Man får utbyta personliga erfarenheter, man lär sig att hantera situationer man vanligtvis inte är så bekväm i och man får som grädden på moset, middag. Det finns faktiskt jättemycket som är positivt med att träffa människor man inte känner så väl. Även om man inte hittar sin framtida bästa vän eller kärleken av sitt liv så får man en rolig och nyttig upplevelse.

Skulle människor bli bättre på att prata med varandra. Skulle de bli bättre på att våga göra sådana här saker… fråga någon den enkla frågan: ” Vill du äta mat med mig imorgon?”  Skulle de istället för att bara tycka och tro något om en människa.Fråga hur det verkligen förhåller sig, så skulle det bli lite mindre fördomar och lite mer skratt. Men jag kanske har fel.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Tidsåtgång: En middag kan ta allt från en timma upp till fyra. Ni kanske verkligen passar!

Material: Ät ute eller laga hemma. Det blir billigare att laga hemma, men mer att göra.

Nackdelar: Svårt att hitta ett recept.

Fördelar: Övervägande många.

Lämna en kommentar