Älska dina vänner

7 Jan

Det kan vara svårt med ord att säga hur mycket man faktiskt uppskattar sina vänner. Men som de flesta säger ”att uppskatta sina vänner är viktigt, man borde göra det oftare”. Även om man inte går runt och säger till dem hela tiden att man älskar dem så ligger det nog mer i handlingarna man gör för dem, tror jag. De små omedvetna handlingarna som man inte själv alltid tänker på. Men borde man tänka mer på vad man gör för sina vänner kanske?

Igår var sista gången på fyra månader vi var samlade… gänget… innan Jakob åker till Peru. När han kommer åter är jag i stort sett på väg mot mitt resmål. Igår bjöd vi alltså in de nära och kära för att ha en avskedsfest. Vi lagade mat, tände en eld och satt uppe länge. Vi pratade, skrattade och njöt av livet. Det är så man uppskattar sina vänner tror jag. Att med handlingar visa dem att de verkligen betyder något för en. Är det något man borde göra för att uppskatta sina vänner oftare, är det nog i så fall att göra små saker för dem då och då. Kanske till och med säga ” det här gör jag för att jag älskar dig”.

Det kan låta egoistiskt att säga så, men allt beror väl på hur man säger det? Så tänk över… hur uppskattar du dina vänner?

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Tidsåtgång: Att göra något litet kan man göra när som helst och det borde få ta den tiden det tar.

Material: Vänner.

Nackdelar: Det kan bli jobbigt om man slutar vara vänner.

Fördelar: För många för att lista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: