Skaffa ett skägg

24 Mar

Ni vet hur man alltid pratar om hur coolt det vore att ha ett skägg som man skulle kunna stryka när man tänker?

Nu kan det bli verklighet. Skaffa ett skägg. Prata inte bara om det. Börja odla.

För vissa kan det ta lite längre tid men det kommer alltid att växa ut lite. Skippa att köpa massa rak -produkter och bara ännu mer bidra till vårt annars så hektiska konsumtionssamhälle.

Jag hade detta intressanta – och säkert enligt vissa onödiga samtal – med en vän för ett tag sen. Behöver man verkligen raka sig var frågan. Ja, måste man verkligen göra det? Varför ska man det? För att alla andra säger det? Eller för att man verkligen inte gillar skägg? Vad har du emot skägg?

————————————————————————————————————————————

Tidsåtgång: Olika för alla

Material: Inte mycket

Nackdelar: Vissa får inte lika mycket

Fördelar: Det är snyggt med skägg

Ett svar till “Skaffa ett skägg”

  1. Samme 24 mars, 2010 den 08:34 #

    Mycket bra skrivet. Dessa frågor har jag ställt mig i några år nu och kommit fram till att jag skiter i om alla andra inte ha skägg för det är ju bara dumheter att tänka att man inte ska ha skägg som man. Jag fick frågan ”varför har du skägg?” en gång. Tycker den är patetisk eller fel ställd. Svaret är ju självklart ”därför att jag är man”. Jag tycker frågan borde vara ”varför har du inte skägg?” och den borde givetvis ställas till dem som rakar sig. Det är ju de som aktivt väljer att inte ha skägg typ varje dag genom att raka sig. Jag gör ju ingenting och då har jag skägg automatiskt! Men nu har jag haft det i ca 8 år och börjar överväga att raka bort det för att jag tänker mig att ett skägglöst ansikte generellt attraherar det motsatta könet mer och det känns som att det börjar bli dags att någon faller på kroken. Men det känns fruktansvärt om det krävs att jag måste offra mitt skägg, känner mig tvungen att rätta in mig i ledet av skägglösa män för att det är normen, men det strider ju mot min natur!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: