#64 Snacka konst med 365 Saker över en bit mat

9 Dec

 

Just nu pågår utställningen ”Playlist” på Jönköpings läns museum. 365 Saker Du Kan Göra tyckte att det vore en bra idé att samla ett gäng icke-konstvetare, käka lite mat och säga vad vi tycker om utställningen.

Dyk upp vid 17:00 så skriver vi ner en lista på pizza eller annan hämtmat, (Museet bjuder) så ser vi till maten finns redo att förtäras under kvällen. Och med mat i magen och bland gott sällskap kan vi snacka lite om konst, utanförskap och vågade videoinstallationer.

Be there or be rectangular!

Gå Med I Facebookeventet

Gå Med I Facebookeventet

Playlist – Utställningen
—————————————————————————————–
Playlist presenterar ett urval kända verk ur Moderna Museets samling av samtidskonst. Utställningen visar ett brett spektrum av tekniker: måleri, film, video, installation och skulptur. Verken formar en berättelse, som inbjuder oss till att tänka kring utanförskap och gränsdragningar, men också kring försoning och tillit. Hur ser vi på andra, hur kan vi närma oss varandra och vad händer mellan oss? Det handlar om fördomar och föreställningar, dissonanser och harmonier.

Besökarna är välkomna att bidra till utställningen genom att välja musiklåtar till verken. Den gemensamma låtlistan som växer fram bildar ett parallellt musikaliskt spår som öppnar för nya tolkningsmöjligheter – en Playlist.

http://www.playlist-jonkoping.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: