#70 Trotsa din dygnsrytm och simma några längder innan jobbet/skolan

22 Dec

Ni som följer bloggen kronologiskt känner kanske till min månadssambo; Yasmine. Sedan hon flyttade in har jag märkt att hon är en jäkel till hurtbulle. Hon gör yoga, hon mediterar och räds inga motionsformer. Dessutom har hon ett riktigt bra inflytande på mig, jag äter mer vegetarisk kost och hon peppar mig till träning. Inte minst imorse.

Imorse hade Jag, Yasmine och Jakob bestämt oss för att inta rosenlundsbadet och motionssimma på morgonen. Jag kan också tillägga att jag själv aldrig tränar i institutionerad form. Och dessutom ska det tilläggas att jag pga. mina flexibla arbetstider lyckats förvrida min inre klocka till att inte längre funktionera med andra människor under morgon och kväll. Jag var alltså aptrött och hade vilken annan dag i veckan slagit på snooze och vaknat igen klockan tolv. Men den här morgonen ropade den där lilla miniatyrversionenav mig själv som sitter längst bak mitt huvud med styrspakar och andra viktiga manövreringsinstrument. Han flängde med armarna, uppenbarligen förbannad, han skrek på mig att slänga mig upp ur sängen och bara göra det, ta dig till rosenlundsbadet och simma dom där jävla längderna som du sa att du skulle göra. För den här gången skulle inte John Blund vinna slaget, den här striden skulle segras av den mentala viljan (Som miniatyrversionen här då representerar)! Väl uppe fortsatte den lilla Viljan skrika på mig för full halls, vid det här laget hade hans ansikte blivit illrött och pulserande ådror dominerade i hans panna. ”Ge fan i sängen! Och få upp Yasmine också, hon ska med! Käka bananer, gör det och spring till bussen sen din jävel!”

Så vi sprang till bussen, betalade vuxenpris på bussen och sen intog vi motionslängderna och simmade dom förbannade längderna.

Rosenlundsbadet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: