#75 Fyll ditt hem till brädden

5 Jan

Det är något speciellt med att fylla sitt hem till bredden med människor, vänner och andra varelser. Det känns som om verkligen drar nytta utav all den yta man vanligtvis aldrig har något större behov utav.

Under december månad hade jag och Yasmine planerat in att ha ett veganskt knytis-julbord. Så vi startade facebookgruppen, spred ryktet och möblerade om hela lägenheten. Alla stolar och saker man kunde sitta på flyttades till långbordet som bestod utav ett köksbord och en 2 meter lång skåpsdörr. 3 meter allt som allt.

Personligen hade jag bara bjudit in ett fåtal gäster, men Yasmine hade tydligen gått helt bananas på facebooks inbjudningsknapp. Till slut dök ca. 21 personer upp i vår 37 kvadratmetriga lägenhet. Men med trängseln förbisedd innebar det att julbordet fylldes snabbt upp med diverse ätbarheter. Folk hade med sig grytor, stuvningar, grönsaker, bröd, choklad och mycket annat. Och med ett dukat bord och härligt sällskap högg vi in i det veganska julbordet.

Lägenheten var knökafull, fylld med disk och skräp, men det var också alldeles underbart. Med tanke på hur sällan en lägenhet verkligen utnyttjas och levs i så kändes det bra att för en kväll få slita sitt hem med hälsan.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: