#93 Ordna En Spelning I Ditt Vardagsrum

14 Mar

Den 4:e mars förra veckan firades mina sista dagar i tonåren, och mitt inträde in i livet som dubbeldecenniär. Det skulle firas med pompa och ståt! Vardagsrummet fick ommöbleras och hela dagen gick åt till att hitta schyssta dekorationer i second-hand affärer (Michiganfilten blev en superkitschig backdropp). Kökstaket kläddes in i vackra garn och grekisk buffé införskaffades för alla tomma magar. Dessutom hade jag förfrågat musikaltalangerna i min kompiskrets om de kunde ställa upp på att höja taket några decibel framåt kvällen. Vilket de självklart gjorde eftersom det bjöds på gratis käk i backstageutrymmet i köket.

Så här har ni ett schysst video på hur det såg ut när Karl och Viktor satte min kakelugn i gungning och gav oss en oförglömlig spelning i mitt vardagsrum.

———————————————————————————————–

Du Behöver: Musiker, Instrument och en publik

Tidsram: ca 1 tim

Kostnad: Har du vänner som spelar blir det nästan gratis, du vill nog erbjuda mat eller dryck i gengäld snarare än pengar.

Plats: Ditt vardagsrum!

Personer: Alla dina vänner!

Positivt: Festhöjare

Negativt: Du kan störa grannar

Tips: Försök alltid övertala dina musiker med lovord om gratis mat eller annat förtärbart på festen, se till att hålla dem glada och be dom alltid spela det dom känner för. Och glöm inte att bygga upp en scen för ditt band. Persiska mattor, snygga möbler, lite lampor och snygg filt eller tyg på väggen är enkla medel du kan ta till för att bygga en snygg scen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: