#108 Skriv Ner Din Sista Vilja

29 Maj

Låt oss bara inse att en dag är du, jag och alla andra inte kvar. Kanske dör man av ålder, sjukdom eller olycka. Och chansen finns att man faktiskt dör i unga år, vilket suger men sådant är livet. Så det är bara att axla, acceptera och gå vidare. Men en sak tycker jag att man borde se till att ordna innan man lämnar existensen. För vare sig min bortgång gäller om 50, 70 eller 5 år så finns det en del saker jag vill händer när/om mina närmaste förlorar mig. Så det här är inget självmordsbrev, det är en gardering.

Så jag tar tillfället i akt och bevarar några utav mina sista viljor här ute i cyberspace, så utifall att jag dör kan ni (mina närmsta) förhålla er till det här blogginlägget om ödets nyckfullhet skulle vara i farten.

Okej, för det första. Om ni läser det här i situationen då jag mot all förmodan dött innan internet och bloggar ersatts av något mycket mer high-tech. Typ laserspace eller något sådant. DÅ, vill jag tacka er alla för att ni var en del utav min resa genom livet. Och då menar jag er alla, även dom jag ogillar, för även om vi inte kom överens just under vår episod så hade mitt liv med all säkerhet blivit väldigt tråkigt och händelselöst, rent dramaturgiskt, om inte en och annan konflikt uppstått. Så tack till er! Och ni andra (som faktiskt underlättade min vistelse i livet) ska också veta att ni gjorde livet värt att leva. MEN! Syftet med det här brevet var inte att ge ut kramar i skriftform, utan jag har några saker ni måste skriva upp och notera inför min begravning och hantering av min fd. kropp. Okej!

1. Donera kroppen till allt som går, organdonation, forskning you name it. Tro mig, jag har ingen användning av den längre. Men om någon av er behöver någon slags kvarleva av personliga skäl så kan ni väll blanda ut min aska med färg och måla en tavla eller nåt. Ni har fria händer!

2. På min begravning/minnesstund så måste, jag säger MÅSTE, ni spela Queens Another One Bites The Dust. Och det är inte för att jag vill strö några salt i såren, jag vill bara se till att lätta upp stämningen lite. Döden suger, och man ska sörja om man saknar en person. Men! Jag vill att folk också ska kunna lämna minnesstunden med ett ett litet litet leende i mungipar.

3. Ni måste också spela Smashing Pumpkins For Martha, den har betytt mycket för mig. Till den kan ni få gråta en skvätt!

4. Och i det fall att jag dött innan min framtida dotter/son ännu fått skostorlek 36 så finns det en hemlig låda jag gömt någonstans i en vrå. Däri ligger ett par original guldiga converse skor som är jätteviktigt att hon/han får. Men endast när skostorleken är uppnådd, kom ihåg det!

Resten av listan fyller jag på i hemlighet under livets gång, ni hittar den nog någonstans i en låda eller så! Ciao så länge och glöm inte att andas!

———————————————————————————————————————————————

Tid:  30 min

Kr: 0 kr

Positivt: Du får din vilja igenom och du skickar ett sista farväl till dina vänner.

Negativt: Det kan vara ganska tungt att behöva tänka på döden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: