#127 Starta Ett Block Party

14 Sep

Jag har alltid älskat tändsticksområdet och atmosfären som infinner sig bland dom gamla fabrikslokalerna. Jag brukar vara nere där titt som tätt för att besöka nyfiket eller diverse tillhåll som rimmar på Kongo. Och varje gång slår mig tanken att här, här borde man ha ett Block Party, ett riktigt fett ett, med musik, spontanitet och allt som hör till en kvartersfest.

Och för er som tappat bort er vid det här laget och som aldrig hört begreppet förut kan jag bara tipsa om att se Chappelles Block Party för att ge er en bild av vad ett block party är för något.

Men för att återvända till anekdoten! Eftersom ingen annan tänkte uppfylla min önskan så fick jag se till att ta saken i egna händer. Jag ringde och frågade runt för hitta organisationer som ville hjälpa mig. Och Stadsbyggnadskontoret var på, studieförbunden Bilda och ABF var på, affärerna på området var på och Smålands Musik och Teater  likaså. Det stod klart ganska snabbt att ett Block Party på tändsticksområdet var något de flesta ville ta del utav. Så efter mycket svett, tårar och planeringsarbete kan vi nu bjuda in dig på en helkväll med musik, dans, konst och möten den 24:e september. Hemskt välkommen ska du vara!

————————————————————————————————————————–

Du Behöver: Kontakter, superviktigt att du får med dig fler personer i något så här stort. Om du inte besitter några så kan du alltid höra av dig till studieförbunden, kommunen eller dina vänskapskrets efter hjälp.

Tid: Några veckor

Kostnad: För offentliga evenemang kan du söka bidrag och behöver inte lägga ut något själv. T.ex hos kommunens ungdomsakuten kan du söka pengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: