SweetArt intar Karlstad

2 Nov

(Tiger i kol)

Nu är jag nyligen tillbakakommen från konferensen som på snudden upphöjt mitt liv till en ny nivå. Av Egen Kraft var en träff i Karlstad för bibliotekschefer, konstnärer och unga kulturentreprenörer från hela rikets kanter och hörn. Och smickrande nog var också jag inbjuden för att hålla ett seminarie om 365 Saker Du Kan Göra och vårt arbete med SweetArt i kommunen och i feriepraktiken. Det var förvånansvärt få negativa röster som hördes. Men vad kan man vänta sig från ett gäng kulturtanter, dom gillar ju allt.

Men dom två dagar jag vistades i HV71:s svurna fiendes tillhåll innebar inte bara seminarier. Efteråt var det mest skönt att ha det gjort och få slippa oroa sig för att göra bort sig inför en massa vuxna. Tack och lov stötte jag på Silvia Kakembo som satt med i mitt seminare. Hon är en gammal Jönne-Räv som bl.a var en utav dom som startade upp UKM-festivalerna i Jönköping. Och ni som inte lever i min upplevelsevärld kanske borde veta att hon är en utav dom större förebilderna i mitt liv. Vilket gjorde att hela lära-känna processen blev så mycket intressantare.

Men i vilket fall så var jag ditbjuden av anledningen att berätta om SweetArt. Vilket jag fick i göra i form utav en kolmålning på en tiger utanför de bautastora konferenslokalerna. Mycket uppskattat tyckte kulturtanterna…

Så idag har vi inget nytt inlägg om en ny sak du kan göra. Men vi kan i alla fall hinta om en nyhet som vi offentliggör snart. Den innebär en massa prat, radiosändningar och en ny form på vår blogg…   Sit tight!

 Mot slutet av mitt seminarie så gick brandlarmet och lokalerna utrymdes. Det visade sig att gasen i ett gäng ballonger hade triggat brandlarmet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: