#143 Sänd Radio (365 börjar sända på Radiolive!)

9 Nov

Om du satt och lyssnade på radiolive i måndags kl 17:00 så kanske du märkte att fyra nya röster äntrat Brunnens studio. Veteranen Armita ledde mig, Elin, Jennifer och John igenom en hel timmes webradioprat om saker man kan göra innan man dör.

Innan man dör? Ja, förutom att vi numera sänder radio på radiolive varje måndag 17:00-18:00 (Länk) Så gick programmet mestadels ut på att prata om vårt aktuella projekt:

Before I die startade i New Orleans bruden med det eminenta namnet Candy Chang. Och alla ni som kan er nutidhistoria vet väl att USA just gått och går igenom en svår ekonomisk kris som lett till att många människor blivit av med sina hus. Och många hus i New Orleans där Candy bor täcktes för med plywood för att hindra folk från att ta sig in, vilket väckte en idé hos Candy Chang.

Så tillsammans med vänner och grannar målade hon dit en vägg med texten ”Before I die I want to______” och med kritor kunde förbipasserande människor sedan lägga dit sina avslut på meningen.

Vi tyckte det här var en så cool idé så vi hörde av oss till Candy och fick som svar att vi fick all frihet att göra en likadan vägg i sverige. Yay! Så nu pågår byggandet för fullt i Stadsbibliotekets källare med griffelfärg, sprayburkar och schabloner!

Nästa vecka hoppas vi få upp den vid Konsthall 1.0! Stay tuned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: