#145 Skapa Ett Litet Monster

25 Nov

Igår blev jag strandsatt på jobbet på eftermiddagen. Av olika skäl var jag pretty much sysslolös fram tills idag. Men jag ville inte riktigt gå hem utan att göra något med den ståltråd som jag pillat runt med hela dagen på mitt skrivbord. Dessutom hade inom mig en luftballong av inspiration lyfts från mina djupaste avgrunder efter att jag sett Kobras avsnitt om leranimation.

Jag har en något djup, näst intill sjuklig relation till häftmassa. Redan som ung påg i förskolan var det aldrig ritblocket som intresserade mig, utan häftmassan som såg till att teckningarna kunde pryda klassrummets väggar. Jag minns att jag brukade kika bakom teckningar, kartor och annat för att se om jag inte kunde slita loss små bitar och bidra till min allt mer växande boll av häftmassa (Eller gubbashit om man är old school). Det var ett material som man, vart man än var, kunde få tag på eftersom det används i princip överallt. Vilket i sig gör häftmassan till den rastlöse personens bästa vän.

Så igår fick jag en tillbakablick till en yngre Jesper, en som älskade att bygga monster av häftmassa. Så dom kom Rågbert till, han består av ståltråd och häftmassa. Han funkar väldigt bra att sätta viktiga lappar på.

20111125-143933.jpg

Ett svar till “#145 Skapa Ett Litet Monster”

  1. Anonym 25 november, 2011 den 07:39 #

    god damn awesome

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: